Orientering til jer, der betaler til fleksydelse

Tilbagemelding fra vores møde 18. juni 2018 om Fleksydelse

På mødet gennemgik Merete og Hanne fra LAFS (Landsforeningen for fleks- og skånejobbere), hvad der sker, hvis vi vælger at få fleksydelsen udbetalt eller hvis vi vælger at fastholde fleksydelsen. Vi vedhæfter de overheads der blev gennemgået.

Det blev understreget at det er en individuelt beslutning afhængig af hvor vi er i vores liv og hvordan vores helbred er om vi vælger det ene eller det andet.

Vi fik et par nyttige links på kwww.lafs.dk – LAFS

her beregnes modregning af pension

Hvis du har optjent efterløn i en a-kasse inden du blev visiteret til fleksjob – skal du henvende dig til a-kassen. Hvis du sidst var medlem i HK’s a-kasse kan du rette henvendelse til MS.forbundet@hk.dk der hjælper dig.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores facebookside – så får du adressen her https://www.facebook.com/groups/1922262088019290/ Her vil du også finde et link til de vedhæftede overheads, link til uddannelse m.m.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller andet.

Venlig hilsen

Evy Hansen, HK

Link til overheads

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået