Camilla Holl var ansat i to år under en fleksjobordning. Men det var først kort inden hendes opsigelse, at hun fandt ud af, at hun var blevet snydt for både pension og feriefridage. Nu har hun fået erstatning på over 22.000 kroner.

I Danmark er der i dag lidt over 71.000 danskere, der er ansat under en fleksjobordning.
Camilla Holl fra Ry er én af dem. Hun lider af en diskusprolaps og tilbagevendende smerter i ryggen, der gør, at hun ikke kan arbejde fuldtid.
I 2014 til 2016 var hun ansat i ingeniør- og brændstoffirmaet Focus Bio-Energy som teknisk designer. Men da hun gik sine lønsedler igennem i foråret 2016, gik det op for hende, at hun de sidste to år ikke havde fået udbetalt sin pension.
– Det var lidt af et held, for jeg plejer ikke at være så god til at kigge mine lønsedler igennem. Men da jeg konfronterer min chef med det, møder han mig bare med en spids kommentar om, at jeg da ikke kan forvente at få pension, når jeg er i fleksjob, fortæller Camilla Holl til Avisen.dk.
Derfor gik hun til sin fagforening Teknisk Landsforbund for at søge hjælp. Det blev starten på et længere rets forløb, hvor hun både fandt ud af, at hun ikke kun var blevet snydt for pension, men også for udbetaling af restferie.
Camilla Holl har nu fået en erstatning på 22.332 kroner, mens Teknisk Landsforbund får 14.500 kroner i erstatning for sagsomkostninger.

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået