HÅNDSRÆKNING: Dagpengemodtagere og efterlønnere får fremover bedre mulighed for at arbejde frivilligt. Et bredt flertal står bag aftalen.

Ledige og efterlønnere får fremover lettere ved at være aktive som frivillige i foreningslivet. Det står klart efter en aftale mellem regeringen, Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og Radikale Venstre faldt på plads lørdag.

“Jeg er rigtig glad for den her aftale. Vi har ramt et niveau, hvor vi gør det lettere og mindre bureaukratisk for dagpengemodtagere og efterlønsmodtagere arbejde frivilligt. Samtidig fastholder vi den skyldige respekt for, at vi ikke skal fortrænge eksisterende arbejdspladser,” siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V).

“Samtidig glæder jeg mig over, at området er fremtidssikret, fordi det er et bredt flertal, der står bag aftalen,” fortsætter han.

Læs her.

 

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået