Sjælland

Lokalafdelinger på Sjælland.
Har du lyst til at være enten kontaktperson eller være med til at starte en flekscafe/lokalafdeling i dit lokalområde kontakt venligst:
Hanne Rasmussen e-mail. [email protected]

Lokale Kontaktpersoner.
Hovedstadsregionen. v. Conni Kirsten Lindborg: [email protected]
Odsherred. v. Merete Hornecker: [email protected]
Ringsted. v. Birte Kjølby: [email protected]
Cafe Flexy i Næstved v/Birthe Breindahl: Tlf.: 55 88 30 30.

Den 5. maj 2013
Det Sker i Cafe Flexy i Næstved
Café Flexy… har åbent hver TORSDAG, kl. 9.30 – 11.30
Sydpolens Cafélokale, Parkvej 109, 4700 Næstved.
– hvor du kan mødes med andre ligestillede og få en rigtig god snak over en kop kaffe/te.
Café Flexy… har ingen samling den 9. maj 2013; KRISTI HIMMELFARTSDAG.
Læs opslag her.

Den 2. april 2013
Netværksgruppemøde i Nordvestsjællandsgruppen.
Du inviteres til netværksmøde i LAFS Nordvestsjælland – alle medlemmer af LAFS inviteres via e-mail og facebook til mødet. Invitationen vi også blive lagt på LAFS hjemmeside.
Onsdag den 17. april 2013 kl. 15.30
Lise Herskind, Byvej, 39, 4532, Gislinge
Print/læs opslaget her.

Den 7. marts 2013
Cafe Flexy – Torsdag den 14. marts, kl. 10.00:
Anette Jensen. ”Hvis det kan drømmes, kan det gøres!”.
Det er Anettes motto og grundlaget for hendes kreative og kunstneriske arbejder! Glæden ved ordsprog ses og bruges meget i hendes billeder, der både omfatter akrylmaling og ikoner, men… det er decoupage teknikken, som ligger Anette Jensens hjerte nær. Servietdecoupage kan udføres på alt; selv ure og tasker og det er kun fantasien, der sætter grænsen! Inspirationen findes i hverdagen og alt det, der sker omkring hende. Hun er ikke bange for, at afprøve nye teknikker og når nogle spørger om det er noget hun kan, er svaret: ”Det ved jeg ikke, før jeg har prøvet!”. Anette videregiver gerne sin kunnen i ”Oasen” og er også en del af kunstnergruppen ”Fat Livet”, der bl.a. udstiller på HandiArt 2013 og pt. i Sydpolens Cafélokale.

Kom i Sydpolens Cafélokale, Parkvej 109, 4700 Næstved og hør Anettes (livs-)historie og se hendes sprudlende værker og bliv inspireret til… at prøve selv!
Alle er velkomne og det er gratis at deltage. Kaffe/te kan købes.

Den 7. november 2012
Cafe Flexy… er for dig, der er flexjobber eller sygemeldt –
“Hvad kan præsten også bruges til?” er overskriften når Café Flexy – det nye uformelle mødested for flexjobsvisiterede og sygemeldte – torsdag den 15. november 2012, kl. 10.00, får besøg af Jens Vollmer; sognepræst ved Skt. Jørgens Kirke i Næstved.
Det er ikke alment kendt, at du er velkommen til at kontakte præsten for en personlig samtale, hvis du har brug for at tale med en uvildig person om netop det, der ligger dig på sinde. Sjælesorg, kaldes det, og det betyder en omsorg for den enkelte, der udmøntes i en hjælpende eller trøstende samtale, hvor præsten også stiller sin tavshedspligt til din rådighed. Jens Vollmer fortæller om, hvad der ligger til grund for begrebet sjælesorg og hvordan en sådan samtale kan forløbe.
Café Flexy har åbent HVER torsdag i tidsrummet kl. 9.30 – 11.30 i Sydpolens cafélokale, Parkvej 109, Næstved (i kælderen under Sydbyskolen). Det er gratis at deltage – kaffe og te kan købes.
Vil du vide mere om Café Flexy? Så kontakt Gitte Bunk på [email protected] eller se Facebook gruppe: Café Flexy – mødested for flexjobbere/sygemeldte.

Den 19. oktober 2012
Cafe Flexy… er for dig, der er flexjobber eller sygemeldt –
– heraf navnet  – og som gerne vil kunne sparre med andre ligestillede omkring samfunds- og livsproblematikker, danne netværk og skabe gode kontakter/venskaber i en hyggelig og afslappet atmosfære.
Café Flexy… åbner og kan byde dig velkommen første gang:
TORSDAG, den 1. november 2012, kl. 9.30 – 11.30
herefter… HVER torsdag samme tid i Sydpolens cafélokale.
Café Flexy… har gode busforbindelser og adgangsforhold; buslinie 601 A kører lige til døren og bag Sydbyskolen er et stisystem udført som rampeanlæg.
Café Flexy… kontakt: [email protected] for yderligere oplysninger eller se
Facebook gruppe: Café Flexy – mødested for flexjobbere/sygemeldte.
Café Flexy…Stedet, hvor du kan dele glæder og sorger over en kop kaffe eller te
Parkvej 109, 4700 Næstved. Tlf.: 55 88 30 30. www.sydpolen.eu.
i kælderen under Sydbyskolen…se opslaget her.

Den 5. oktober 2012
Fleksjob konference i Odsherred – Læs mere her.

Den 29. april 2012
Lokalafdeling i Slagelse?
Landsforeningen for fleks- og skånejobbere inviterer alle fleksjobbere samt interesserede til infomøde på Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse, tirsdag d. 8. maj 2012. Læs og print invitationen her. Pressemeddelelse.

Den 4. april 2012
LAFS Køgebugt har besluttet på sin Generalforsamling, at lokalafdelingen nedlægges pga. manglende overskud blandt medlemmerne, til bestyrelsesarbejde og anden aktivitet.