Nyttig viden til jobkonsulenten

Da det blev muligt at inddrage andre aktører i beskæftigelsesindsatsen har LAFS tilbudt sig som samarbejdspartner for kommunernes jobkonsulenter.

Vi lægger ikke skjul på at formålet med samarbejdet er at nedbringe ledigheden for de mange mennesker, der – trods en funktionsnedsættelse – kan og gerne vil stille deres arbejdskraft til rådighed.

I en tid hvor arbejdsgiverne i stigende grad efterspørger arbejdskraft, er det naturligt også at medtænke de mange mennesker, som af den ene eller anden grund ikke er fuldt funktionsdygtige.

 

 

Mange af dem har den erfaring og de kompetencer, som virksomhederne efterspørger, og LAFS har blandt andet til formål at hjælpe dem ud på arbejdsmarkedet.

Vi kan tilbyde dig konkrete råd og kvalificeret vejledning på dette omfattende område – og vi deltager gerne i møder, kurser og andre aktiviteter i jobcentrene og andre steder, hvor de ledige mødes.
Hvis du er interesseret i at høre nærmere eller aftale et møde, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået