LAFS

Hvorfor et fleksjob?

Rummelighed på arbejdsmarkedet er visionen om, at personer med nedsat arbejdsevne får mulighed for at bruge deres evner og deltage i arbejdslivet.
Der er grundlæggende tale om personer i to forskellige situationer:
Beskæftigede der på grund af f.eks. sygdom eller alder har risiko for at blive afskediget og kan have svært ved at få nyt job.
Ledige som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet på grund af langvarig ledighed, nedsat arbejdsevne, etnisk oprindelse mv.
Hovedelementerne i et mere rummeligt arbejdsmarked er at fastholde, forebygge og integrere:
At fastholde beskæftigede, der har risiko for at blive afskediget som følge af alder, sygdom eller lignende.
At integrere ledige, der har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet på grund af etnicitet, langvarig ledighed, nedsat arbejdsevne eller lignende.
At forebygge mod ulykker og nedslidning via en styrket arbejdsmiljøindsats, så flest muligt beholder den fulde arbejdsevne hele livet.
Fastholdelse hviler især på arbejdspladsernes loyalitet og ansvar over for allerede ansatte. Integration på arbejdsmarkedet handler både om arbejdspladsernes åbenhed over for udefrakommende og myndighedernes indsats for at hjælpe den ledige i job.

LAFS sekretariat søger frivillige.

FRIVILLIGT ARBEJDE 4 timer om ugen er det noget for dig, eller 2 timer? Har du lyst til at være en af dem som er med til at løfte det frivillige arbejde i LAFS. Så er muligheden her måske for dig, hvis du kender til lovgivningen om fleksjob og førtidspension, du kan fx være socialrådgiver, socialformidler, tidligere jobkonsulent eller lignende, der ønsker at få noget praktisk erfaring fra en frivillig organisation på dit CV, dette er ikke et must, vi tilpasser de frivillige opgaver efter hvad du ville have lyst til at arbejde med, dette kan også være rent praktisk, såsom at holde lokalerne, handle ind, printe brochure og andet.

Opgaverne og hvilken dag og tidspunkt der passer dig bedst taler vi om. LAFS er en frivillig organisation hvor den største del af arbejdet foregår ved frivillig arbejdskraft. Vi har 3 konsulenter ansat i fleksjob på forskellige timer, de vejleder vore medlemmer når de kontakter os på telefon eller mail, samt alt det øvrige administrative arbejde, derudover 1 frivillig der kommer 1 -2 gange om ugen.

LAFS sekretariat ligger på Amager, man vil som frivillig få dækket sine kørselsomkostninger efter billigste transportmiddel, eller med 2,13 kr. pr. kørt km.

Ring til næstformand Merete Hornecker på tlf. 2171 6321 eller send en mail mh@lafs.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret , så kan vi aftale et møde hvor vi kan tale om hvad du kan tilbyde og hvilke tanker LAFS har gjort sig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Medlemsskab i LAFS

For medlemmer – Enkelt og par/Samboende

Enkeltmedlemmer kr. 295,-
Par/Samboende kr. 395,-

Medlemmer på fleksydelse, førtidspension eller folkepension, kan
fortsætte deres medlemskab med ½ kontingent.

For Firmaer og organisationer

Små Organisationer/Firmaer kr.   500,-
Mellem Organisationer/Firmaer kr.   750,-
Store Organisationer/Firmaer kr. 1.000,-
LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået