Er frivilligt arbjde noget for dig?

Har du lyst til at være en af dem som er med til at løfte det frivillige arbejde i LAFS. Så er muligheden her måske for dig, hvis du kender til lovgivningen om fleksjob og førtidspension, du kan fx være socialrådgiver, socialformidler, tidligere jobkonsulent eller lignende, der ønsker at få noget praktisk erfaring fra en frivillig organisation på dit CV, dette er dog ikke et must, praktisk erfaring og hjælp vil også være meget velkommen.

Opgaverne og hvilken dag og tidspunkt der passer dig bedst taler vi om. LAFS er en frivillig organisation hvor den største del af arbejdet foregår ved frivillig arbejdskraft. Vi har 3 konsulenter ansat i fleksjob til at vejlede vore medlemmer når de kontakter os på telefon eller mail, der er endvidere en frivillig 1 – 2 dage om ugen. Da vi alle er fleksjobbere er vi på forskellige timetal.

 Man vil som frivillig få dækket sine kørselsomkostninger efter billigste transportmiddel, eller med årets lave km. takst.

Ring til sekretariatet mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 – 14.00 på tlf. 9320 8060 eller send en mail lafs@lafs.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret , så kan vi aftale et møde hvor vi kan tale om hvad du kan tilbyde og hvilke tanker LAFS har gjort sig. Vi glæder os til at høre fra dig.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået