Er frivilligt arbejde noget for dig?

Har du lyst til at være med til at løfte det frivillige arbejde i LAFS. Så er muligheden her måske for dig, vi søger bisiddere, praktiske grise, psykologer, læger, hjælp til at gøre os mere synlige. Hvis du er studerende, fleksjobber, pensioneret o.lign. er ikke afgørende.

Vi sørger for grundig oplæring.

Opgaverne og hvilken dag og tidspunkt der passer dig, taler vi om.

LAFS er en frivillig organisation hvor den største del af arbejdet foregår ved frivillig arbejdskraft.

Vi har 5 konsulenter ansat i fleksjob til at vejlede vore medlemmer når de kontakter os på telefon eller mail. Da vi alle er fleksjobbere er vi på forskellige timetal.

Man vil som frivillig få dækket sine kørselsomkostninger efter billigste transportmiddel, eller med årets lave km. takst.

Ring til sekretariatet mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 – 14.00 på tlf. 9320 8060 eller send en mail lafs@lafs.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret , så kan vi aftale et møde, hvor vi kan tale om hvad du kan tilbyde og hvilke tanker LAFS har gjort sig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået