På landsplan er der store forskelle på, hvor gode kommunerne er til at få deres fleksjobbere i beskæftigelse. Arbejdsmarkedschef understreger, at de store andele ledige fleksjobbere skyldes manglende prioritering.

Når en fleksjobber skal finde arbejde, er det ikke ligegyldigt, hvilken kommune han eller hun bor i. På landsplan er der store forskelle på, hvor dygtige kommunerne er til at hjælpe fleksjobberne i gang. Selv mellem nabokommuner kan forskellene være store.
Fleksjob er en ordning, som tildeles borgere med nedsat arbejdsevne. Med fleksjob kan de arbejde et overskueligt antal timer om ugen på en virksomhed og få udbetalt, hvad der svarer til resten af en fuldtidsløn af kommunen.
Gode vilkår for fleksjobbere handler om godt samarbejde mellem virksomheder og kommuner. Det handler om, at virksomhederne kender deres sociale ansvar og er villige til at løfte det. Det mener Lisbeth Roses, som er teamleder for fleksjob i Faaborg-Midtfyn kommune. Og noget tyder på, at teamlederen ved, hvad hun snakker om. Faaborg-Midtfyn har nemlig med sine 14 pct. ledige en af de laveste andele ledige fleksjobbere i landet.

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået