Ankestyrelsen slår i en principafgørelse fast, at en arbejdsevne til små fleksjob ikke er nok til afslag på seniorførtidspension.

Det er en sag fra Tønder Kommune, som NB-Beskæftigelse har afdækket, der er baggrunden for principafgørelsen.
“Jeg går ud fra, at det så er den, der gælder”, siger Paul Sønnichsen om afgørelsen, som han læste i sin e-Boks lørdag. Ankestyrelsen stadfæstede i december et afslag fra Tønder Kommune på seniorførtidspension med henvisning til, at Sønnichsen kunne varetage et fleksjob på 7,5 timer om ugen. Det er den afgørelse, styrelsen nu har lavet om, og som samtidig ligger til grund for en ny principafgørelse om seniorførtidspension og fleksjob.
I principafgørelsen understreger Ankestyrelsen, at et lille fleksjob ikke er nok til et afslag på seniorførtidspension. I brevet til Paul Sønnichsen står der, at styrelsen blandt andet lægger vægt på, “at du kun har en meget begrænset arbejdsevne svarende til et lille fleksjob.”

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået