Som blot 23-årig kom han ind i Folketinget og blev gruppeformand i SF. Men den hårde start havde konsekvenser. På grund af det store arbejdspres udviklede han angst. Nu vil Jacob Mark hjælpe, hvad han selv kalder den pressede generation, og han har allerede oplevet, at hans tale om samfundets mange krav gik viralt.

For Jacob Mark er der et før og et efter, han holdt en bestemt tale i Folketingets sal. Det var egentlig blot en fem minutters tale i forbindelse med en lovbehandling, men da han stillede sig op og remsede alle de krav, prøver og tests, som et barn skal igennem, inden det når voksenalderen og arbejdsmarkedet, blev den hurtigt spredt på de sociale medier og fik tre millioner visninger på få uger.
På godt en uge fik han 20.000 flere følgere på Facebook, og fra han blot havde været en ung lokalpolitiker fra Køge, blev han nu genkendt på gaden.
Dette er en annonce:

”De kendte stadig ikke mit navn, men de sagde: ’Det er dig, der vil gøre noget for børnene’.”
Jacob Mark er gruppeformand og næstkommanderende i SF, der efter sidste valg var tæt på total opløsning efter en katastrofal tur i regering, hvor de blev kørt rundt, og til sidst helt slået helt ud på et afgørende DONG-slag. Men nu har de rejst sig, og i nogle målinger nærmer partiet sig en fordobling.
Han blev valgt ind for fire år siden i resterne af et parti, som flere dømte døde og færdige. Ved siden af dem stod et struttende Alternativet, og hele gruppen var groggy. Jacob Mark var blot 23 år, og han blev som del af en foryngelseskur gjort til den yngste gruppeformand i partiets historie.

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået