Enhedslisten mener, at Socialdemokratiet står bag tre store svigt, som betyder, at danskernes pensionsvilkår er blevet forringet. Enhedslisten beskylder Socialdemokratiet med Mette Frederiksen i spidsen for at have svigtet i forbindelse med, at danskernes pensionsalder stiger.

Når danskernes pensionsalder begynder at stige fra nytår, og efterlønnen gradvist forringes, så bærer ikke mindst ét parti ansvaret for dette.
Sådan lyder det fra Enhedslistens beskæftigelsesordfører, Finn Sørensen. Han mener således, at Socialdemokratiet har svigtet i flere omgange:
– Socialdemokraterne har lavet nogle store svigt i den her sag. I 2006 går de med i velfærdsforliget, som betyder, at pensionsalderen stiger derudaf, i takt med at den gennemsnitlige levealder stiger. Man burde kunne sige sig selv, at det vil ramme alle dem, der kommer tidligt på arbejdsmarkedet, og som har nogle hårde jobs – fysisk såvel som psykisk. De vil blive slidt ned, længe før de når den stadig højere pensionsalder, siger Finn Sørensen.

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået