Merete Hornecker, Formand for LAFS

Rygskadet kvinde kan kun arbejde 12 timer om ugen, men selskab afviser, at hun har tabt 50 procent erhvervsevne. Nu får hun penge efter klage, men andre er også i klemme.

Langt færre danskere end tidligere får i dag tilkendt førtidspension. Det kan også få drastiske følger for deres erstatning fra pensionsselskaber, så de kommer dobbelt i klemme.
En kvinde kan i dag kun arbejde 12 timer, efter at hun blev ramt af en stor diskusprolaps. Alligevel har Skandia Link Livsforsikring afvist at udbetale hende invaliderente.
Nu får kvinden pengene efter en klage til Ankenævnet for Forsikring. Men andre er stadig i klemme, fortæller Merete Hornecker, der er formand for Landsforeningen af Fleks- og Skånejobbere.
– Når folk ikke kan få førtidspension, men sendes i fleksjob, så er det, som om pensionsselskaberne og forsikringsselskaberne konkluderer, at de nok ikke er så dårlige. Og så giver de afslag på udbetaling af løbende invaliditetsydelser eller engangsbeløb for invaliditet, siger Merete Hornecker.

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået