“Ankestyrelsen fastslår, at der var fejl i 45 % af de kommunale afgørelser fra 2017, som borgere klagede over. På landsplan er der kommunal fejlbehandling i 38 % af de indsendte klager”

Hvidovre ligger på hele det sociale område over landsgennemsnittet, hvad angår antallet af klager, som Ankestyrelsen har anerkendt og vurderet skulle omgøres af Hvidovre Kommune. Særligt højt er tallet på voksenhandicapområdet, men også på socialområdet og børnehandicapområdet ligger Hvidovres tal over landsgennemsnittet.
På socialområdet har Ankestyrelsen vurderet, at kommunerne på landsplan i 38% af klagesagerne skal omgøre deres beslutninger. Ud af de sager, der skal omgøres, er 75 % af sagerne blevet hjemvist. Dvs. at kommunerne skal genoptage sagen og afgøre den på ny. I 25% af sagerne skulle kommunerne helt eller delvist ændre deres afgørelse, fordi Ankestyrelsen har været uenig i afgørelsen.

Læs her.

Hvidovre kommunes Borgmester svarer….her.

 

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået