Højesteret slog onsdag fast, at det var i orden, da Jeppe Lund Hansen (til venstre) blev fyret, alene fordi han havde nået folkepensionsalderen. Nu vil Socialdemokratiets beskæftigelses ordfører Leif Lahn Jensen (til højre) have ændret loven.
Alle, der gerne vil og kan, skal have mulighed for at arbejde i fleksjob, også efter at de har passeret pensionsalderen, siger Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører, Leif Lahn Jensen.

Det er urimeligt, at arbejdsgivere kan komme afsted med at fyre medarbejdere i fleksjob, alene med den begrundelse, at de har nået folkepensionsalderen.
Det mener Socialdemokratiets beskæftigelses ordfører Leif Lahn Jensen, som nu vil have ændret lovgivningen, så fleksjobbere får mulighed for at fortsætte på arbejdsmarkedet, når de har passeret pensionsalderen.
– Alle, der gerne vil og kan, skal have mulighed for at arbejde i fleksjob, også efter at de har passeret pensionsalderen, siger Leif Lahn Jensen.

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået