Igen og igen har Bisidderhjælpen direkte kopieret andre private socialrådgiveres historier og udgivet dem som deres egne. Det har nu ført til dom om erstatning.
Sø- og Handelsretten idømte d. 31. januar 2019 Bisidderhjælpen en bøde på 20.000 kr. til privatpraktiserende socialrådgiver Dorthe Nørgaard-Olsen for at stjæle hendes materiale.
Det var noget af en overraskelse, da Dorthe Nørgaard-Olsen som nystartet privatpraktiserende socialrådgiver for børn med handicaps og derees familier i slutningen af juli 2017 blev opmærksom på, at hendes Facebookopslag blev brugt uden kildeangivelse på en helt anden side for private socialrådgivere.
“På Facebook stødte jeg tilfældigt på en sponsoreret reklame fra Bisidderhjælpen, hvor jeg så mit eget opslag – men på Bisidderhjælpens virksomhedsside. Det var direkte kopieret blot med deres kontakdata i stedet for mine. Opslaget havde jeg lavet i starten af juli 2017, og Bisidderhjælpens var udarbejdet d. 23. juli 2017.”

Læs her.

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået