Aktiviteter

LAFS står bag en lang række aktiviteter landet over.

Aktiviteterne spænder vidt – lige fra hyggelige uformelle café arrangementer til kurser og workshops/messer inden for det rummelige arbejdsmarked. Alle aktiviteterne planlægges og gennemføres af engagerede frivillige i Lafs.

Generalforsamling:
Generalforsamlingen er LAFS øverste myndighed, og afholdes en gang årligt, sidste GF var den 12. marts 2016

Bestyrelsesmøder:
Hovedbestyrelsen holder møde fire til fem gange om året. Har du et punkt, du gerne vil have behandlet, så kontakt os på lafs@lafs.dk og det vil blive behandlet på næstkommende møde.

Lokalforeninger:
LAFS har nu et pænt antal  lokalforeninger/netværksgrupper i hele landet.
Hvis du har lyst at være med, se listen med lokalforeninger.
Er der ingen lokalforening hvor du bor, kontakt da gerne sekretariatet. Vi giver gerne støtte og råd og vejledning ved opstart af lokalforening. Nogle kommuner giver økonomisk støtte til lokalforeninger og vi har god erfaring med opstart af foreninger.

Rådgivning:
LAFS tilbyder telefonrådgivning af fleks- og skånejobbere.
Har du brug for rådgivning/vejledning kan du kontakte din lokalforening, er der ingen lokalforening i dit område, da kontakt sekretariatet, der efterfølgenden vil finde en der kan guide dig videre.

Politisk arbejde:
LAFS er blevet høringsberettiget, LAFS er nu opført på Beskæftigelsesministeriets officielle høringsliste.
LAFS søger ligeledes foretræde for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, når hovedbestyrelsen finder det relevant, eller når der sker lovændringer, som har indflydelse for personer, indenfor LAFS interesseområde

Bisidderkorps:
LAFS tilbyder en bisidderordning i mange lokalområder. Har du brug for en bisidder, så kontakt din lokalforening eller sekretariatet, e-mail lafs@lafs.dk

Bisidderkurser:
Hvis du har lyst til at uddanne dig som bisidder, kan du kontakte LAFS sekretariat, og få oplyst hvornår og hvor det næste kursus holdes.
Det er gratis at deltage på LAFS bisidderkurser.
Vi uddanner selv vores bisiddere på egne kurser med uddannede og erfarne undervisere.
Der afholdes lokale en og 2 dagskurser.

 

LAFS website benytter cookies og andre teknologier til statistik og optimering af indhold. Du kan altid slette cookies fra lafs.dk igen. Via linket nedenfor, kan du læse hvordan.
Hvordan LAFS benytter teknologien, og hvordan du er beskyttet, kan du læse om her.
Forstået